Tel.06-51450891  info@schildersbedrijfvessem.nl
Onderhoud van uw schilderwerk
Wednesday, June 12, 2019

Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw woning? Geen telefoontje meer naar uw schilder, maar het onderhoud volledig uit handen geven? Dat kan nu.

Schildersbedrijf Vessem kan voor u als klant een geheel vrijblijvend onderhoudsplan samenstellen. Het resultaat: uw woning wordt op een duurzame wijze onderhouden en staat er altijd keurig onderhouden en schoon bij. En: u betaalt alleen voor geleverd onderhoudswerk.


Hieronder vindt u een voorbeeld zoals wij een onderhoudsplan hebben samengesteld.


EEN VOORBEELD ONDERHOUDSPLAN
Wednesday, June 12, 2019

Familie de Vries woont in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren ’30. De woning is voorzien van houten kozijnen, brede daklijsten, bewerkte deuren en twee dakkapellen.

Ieder jaar komen wij langs, omdat wij het schema opnemen in onze planning. Voorafgaand aan ons bezoek nemen wij zelf contact op om de agenda's af te stemmen. De familie krijgt na ieder schildersbezoek een factuur voor het geleverde werk. Er wordt dus niets van tevoren betaald. Dat maakt onze werkwijze transparant en financieel overzichtelijk.

De familie vindt het belangrijk dat alles op tijd onderhoud krijgt. Daarom heeft zij met ons vaste onderhoudsmomenten afgesproken. Het in 2015 vastgestelde onderhoudsplan ziet er als volgt uit.voor geleverd onderhoudswerk.

DE ONDERHOUDSBEURTEN TOEGELICHT

Grote onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt worden plaatselijk verflagen verwijderd door schrapen, afbranden of föhnen. Verweerd hout, losse verflagen en kit worden verwijderd. Oneffenheden worden gerepareerd. Intacte lagen worden gereinigd en plaatselijk geschuurd. Waar nodig wordt een laag primer aangebracht, ook in de sponningen waaruit de stopverf/kit is verwijderd. Alles wordt gegrond met een laag voorlak en afgewerkt met aflak. Openstaande houtverbindingen worden indien nodig gefreesd en gevuld met een epoxysysteem.

Kleine onderhoudsbeurt. Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij de grondlagen en geven de weersgevoelige delen een onderhoudsbeurt. Intacte lagen worden gereinigd en plaatselijk geschuurd. Waar nodig wordt er een laag voorlak aangebracht. Alles wordt afgewerkt met aflak. Losse verflagen en kit worden verwijderd indien nodig.

Inspectiebeurt. Op de aangegeven jaren onderwerpen wij het houtwerk aan een grondige inspectie. Beschadigingen, krimpnaadjes en dergelijke kunnen zo vroegtijdig gesignaleerd en behandeld worden.

Gevelhout- en glasbewassing. Bij de onderhoudsbeurten zit het wassen van ramen en buitengevelhout standaard inbegrepen ter onderhoud van het schilderwerk.SOCIAL MEDIA
Copyrights 2019 © Schilders en Onderhoudsbedrijf Vessem